Evenimentul zilei

Sam10202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media D”ale italienilor: Cap al mafiei siciliene, arestat pentru că a comandat asasinarea propriei fiice. Vezi de ce

D”ale italienilor: Cap al mafiei siciliene, arestat pentru că a comandat asasinarea propriei fiice. Vezi de ce

31 Octombrie 2017 - 

Șeful unui clan mafiot italian din Sicilia a fost arestat, după ce i-ar fi cerut fiului său să pună la cale un asasinat. Potrivit The Guardian, acesta voia să își omoare fiica, aflată în închisoare, deoarece aceasta se îndrăgostise de un polițist.

Pino Scaduto, șeful clanului Bagheria, îi ceruse fiului său să își asasineze sora, însă acesta a refuzat. Scaduto era furios că începuse să aibă probleme cu autoritățile, după ce a fost arestat la începutul anului și eliberat în aprilie, și punea acest lucru pe seama relației pe care fiica sa o începuse cu un ofițer din poliție.

Însă Scaduto Junior, acuzat deja de crimă, a refuzat. „Nu vreau să fac asta”, i-a spus el tatălui, într-o conversație telefonică interceptată de poliție. „Dacă vrei să o faci, n-ai decât s-o faci singur. De ce să mă bag eu în problema asta? Am doar 30 de ani”, i-a mai zis el.

Scaduto a încercat apoi să angajeze o altă persoană pentru a-i ucide fiica, însă respectivul a refuzat, pe motiv că nu vrea să se amestece în disputele de familie ale mafiotului.

„Astăzi am arestat un cap al mafiei care voia să își ucidă propria fiică, pentru că are o relație cu un polițist. Mafioții spun despre ei că sunt oameni de onoare. Însă unde este onoarea atunci când dai ordine pentru asasinarea propriului tău copil?”, a declarat ministrul italian pentru afaceri externe, Angelino Alfano.

Scaduto a fost arestat, alături de alți 15 membri ai clanului mafiot Bagheria, scrie digi24.ro.

 

 

Lasă un comentariu