Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Trump, schimbare de macaz la câteva ore despre Putin și amestecul Rusiei în alegeri: Ba că-i laie, ba că-i bălaie

Trump, schimbare de macaz la câteva ore despre Putin și amestecul Rusiei în alegeri: Ba că-i laie, ba că-i bălaie Recomandat

12 Noiembrie 2017 - 

Subiectul amestecului Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA, din urmă cu un an, este departe de a se fi încheiat. Mai mult, în jurul acestuia apar și mai multe semne de întrebare, generate tocmai de marele câștigător de atunci, președintele american Donald Trump.

Acesta a făcut sâmbătă două declarații contradictorii, la interval de câteva ore.

Inițial, șeful de la Casă Albă a spus că îl crede pe omologul sau rus, Vladimir Puțin, atunci când acesta susține că Moscova nu s-a amestecat în niciun fel în scrutinul american prezidențial, relatează Business Insider.

"A spus că nu s-a amestecat. L-am întrebat din nou, poți întreba de câte ori vrei. Doar l-am întrebat din nou. A spus că absolut nu s-a amestecat în alegerile noastre. Nu a făcut ceea ce ei spun că a făcut. Cred, cred cu adevărat că atunci când îmi spune asta, așa este", a fost declarația controversată a lui Trump.

Acesta a continuat, criticând câțiva foști șefi ai agențiilor de informații, printre care fostul director FBI James Comey și fostul șef al CIA John Brennan.

Câteva ore mai târziu, însă, liderul american a provocat din nou stupoare când și-a contrazis propriile declarații, subliniind că el crede ceea ce au transmis agențiile americane legat de acest subiect, și anume că Rusia a interferat în alegerile prezidențiale. Legat de afirmațiile anterioare, Trump și-a cosmetizat spusele, subliniind că, de fapt, opinia sa este că Vladimir Putin crede că Rusia nu s-a amestecat în alegeri.

„Ceea ce crede este ceea ce crede”, a adăugat președintele american, cu referire la Putin. Apoi, Trump a menționat că cele două țări trebuie să se apuce de lucru pentru a rezolva alte crize internaționale, precum cele din Siria și Coreea de Nord, scrie ziare.com.

 

 

 

Lasă un comentariu