Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media iPhone X, cel mai nou smartphone a celor de la Apple, are probleme de funcționare la temperaturi scăzute

iPhone X, cel mai nou smartphone a celor de la Apple, are probleme de funcționare la temperaturi scăzute

13 Noiembrie 2017 - 

iPhone X, vârful de gamă de peste 1.000 de euro al celor de la Apple, nu funcționează corect la frig. Mai mulţi utilizatori care locuiesc în regiuni ale globului în care temperaturile sunt mai scăzute s-au plâns pe reţelele sociale de faptul că iPhone X nu mai funcţionează când ies din casă.

Media

 Ecranul nu mai răspunde la niciun fel de comenzi când temperaturile sunt reduse. Defecţiunea apare brusc atunci când utilizatorii ies afară şi se rezolvă miraculos atunci când aceştia revin în casă.

Site-ul oficial Apple menţionează, în ceea ce priveşte temperaturile, că dispozitivele sale funcţionează în condiţii optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 şi 35 de grade.

Compania americană a emis un comunicat în care spune că este la curent cu această problemă şi că rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Nefuncţionarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achiziţionat deja un iPhone X s-au lovit. Un număr restrâns de utilizatori s-au plâns de faptul că ecranul afişează permanent o dungă verde, ceea ce poate fi un defect de producţie.

 

Lasă un comentariu