Evenimentul zilei

Joi12132018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Aeroportul Otopeni, final de aventură pentru câțiva brazilieni: Două femei şi un bărbat, prinşi cu cocaină ÎN STOMAC

Aeroportul Otopeni, final de aventură pentru câțiva brazilieni: Două femei şi un bărbat, prinşi cu cocaină ÎN STOMAC

14 Noiembrie 2017 - 

Captură incredibilă pe Aeroportul Otopeni! Doi cetăţeni brazilieni, care au fost depistaţi de polițiștii de frontieră și de vameși pe aeroportul Otopeni, cu aproximativ două kilograme de cocaină ingerate în stomac, sunt cercetați penal, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, cercetează două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, pentru trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., cei trei au fost depistați în Aeroportul București-Otopeni. În urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuși, s-a constatat că doi dintre ei ar deține, în stomac, cașete de aproximativ 3 cm cu substanțe stupefiante.

Aceștia au fost conduși la o unitate spitalicească, pentru examinarea medicală și pentru a se elimina obiectele ce ar conține droguri, din corp. Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de cașete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de cașete ce conțineau 426 grame de cocaină.

Din cercetări a reieșit că aceștia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveția – București, urmând să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia, scrie stiripesurse.ro.

Astfel de cazuri au mai avut loc cu ani în urmă, când unui pasager i s-a făcut rău în avion, pe o rută internațională, iar ulterior s-a constatat că i se desfăcuse o cașetă cu cocaină în stomac... Suspecții riscă ani grei de pușcărie pentru trafic de droguri. 

 

Lasă un comentariu