Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Shakira face totul pentru a nu pleca de lângă Pique şi copii. Vezi planul de sute de mii de euro pus la cale de artistă

Shakira face totul pentru a nu pleca de lângă Pique şi copii. Vezi planul de sute de mii de euro pus la cale de artistă

20 Decembrie 2017 - 

Semnalul de alarmă că ceva se întâmplă cu Shakira a fost dat când artista și-a suspendat primele concerte din turneul său european "El Dorado". Ulterior, cântăreața columbiană a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale, iar acum a găsit unul dintre cei mai buni chirurgi ORL din lume.  Această problemă medicală a determinat-o să amâne întreg turneul pentru anul 2018.

 O doleanță care se adaugă și altor probleme cu care se confruntă cântăreața, precum criza prin care trece relația sa cu fotbalistul catalan Gerard Pique, despre care presa iberică a scris în ultimul timp.

Shakira a plecat pe 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume şi care a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith. Azi, presa din Spania scrie că aceasta a luat decizia de a nu se mai deplasa în SUA pentru a suferi intervenţia chirurgicală. AS scrie că îndrăgita cântăreaţă a hotărât să nu plece de la Barcelona, de lângă copii şi de lângă Pique, urmând să suporte toate costurile deplasării doctorului Zeitels, împreună cu toată echipa acestuia, în Spania. Shakira va fi astfel operată în Barcelona şi va plăti de la bilete de avion, până la cazare la hotel, mese şi toate condiţiile de care au nevoie medicul şi staff-ul său. Totul se va ridica la câteva sute de mii de euro.

Lasă un comentariu