Evenimentul zilei

Sam01192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Cum se poate stabili, după 27 de ani, dacă a fost siluire sau nu? Sylvester Stallone, investigat de polițiști în urma unei acuzații de viol

Cum se poate stabili, după 27 de ani, dacă a fost siluire sau nu? Sylvester Stallone, investigat de polițiști în urma unei acuzații de viol

22 Decembrie 2017 - 

Poliţia din California îl investighează pe Sylvester Stallone în urma unei acuzaţii de viol, iar actorul contestă categoric reclamaţia. Poliţia din Santa Monica a transmis că analizează o plângere privind un comportament sexual nepotrivit datând din anii 1990, notează News.ro.

Starul de la Hollywood susţine că acuzaţia este „complet fabricată”. Avocatul lui, Martin Singer, a spus că o femeie a depus o plângere la poliţie şi susţine că „violul a avut loc în urmă cu 27 de ani”. „Clientul meu contestă categoric reclamaţia”, a mai spus Singer.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Santa Monica a confirmat că plângerea primită îl vizează pe Stallone. „Victima a raportat incidentul în noiembrie 2017. Pretinsul incident a avut loc la începutul anilor 1990, în Santa Monica”.

În urmă cu câteva săptămâni, Stallone a fost nevoit să mai respingă o altă acuzaţie. El a fost acuzat că, împreună cu garda sa de corp, a agresat sexual o femeie în vârstă de 16 ani, în anii 1980, în Las Vegas.

Sylvester Stallone, în vârstă de 71 de ani, a fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Rocky” şi „Creed” şi este cunoscut şi pentru interpretările din filmele francizei „Rambo”, scrie digi24.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu