Evenimentul zilei

Sam01192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Nimeni nu mișcă! „Țarul” aterizează! Vezi ce au pățit compatrioți ai lui Putin la Krasnoiarsk, pe un ger de -16° C

Nimeni nu mișcă! „Țarul” aterizează! Vezi ce au pățit compatrioți ai lui Putin la Krasnoiarsk, pe un ger de -16° C Recomandat

08 Februarie 2018 - 

Pasagerii unui avion de linie din Siberia au relatat că sunt blocaţi în aparat pe platforma aeroportului, cu uşile deschise, în timp ce afară este ger, din cauza sosirii avionului preşedintelui Vladimir Putin, relatează AFP.

Pasagerii acestui zbor cu destinaţia Moscova au indicat pe reţelele de socializare că aeroportul internaţional din Iemelianovo, în Krasnoiarsk (Siberia), a fost brusc oprit înainte de sosirea avionului prezidenţial, scrie agerpres.ro.

Angajaţii aeroportului nu au putut să ajungă pe platformă pentru a retrage scara şi închide uşile aeronavei, lăsând pasagerii să aştepte la bord timp de aproape două ore în temperaturi de aproximativ -16 ° C.

„Ei au anunţat că aeroportul a fost închis deoarece Putin urma să aterizeze”, a indicat pe Facebook unul dintre pasageri.

Vladimir Putin s-a deplasat miercuri la Krasnoiarsk pentru a se întâlni cu oamenii de afaceri locali şi pentru a participa la discuţiile privind organizarea unui concurs sportiv universitar anul viitor în oraş.

Autorităţile ruse locale iau adesea măsuri drastice înaintea de vreo vizită a şefului statului rus.

Presa locală a relatat anterior că autorităţile au ordonat uzinelor din Krasnoiarsk, un oraş cu peste un milion de locuitori şi foarte poluat, să-şi reducă emisiile înainte de vizita preşedintelui, scrie blacknews.ro.

 

 

Lasă un comentariu