Evenimentul zilei

Mie12122018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Rodrigo Duterte șochează iarăși: Președintele filipinez a ordonat soldaților să împuște femeile comuniste rebele în vagin

Rodrigo Duterte șochează iarăși: Președintele filipinez a ordonat soldaților să împuște femeile comuniste rebele în vagin

13 Februarie 2018 - 

Președintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, a fost catalogat că misogin și fascist, după ce a ordonat soldaților să împuște luptătoarele comuniste în vagin, ceea ce le-ar face "inutile", relatează The Guardian.

Într-un discurs susținut săptămâna trecută în fața a peste 200 de foști soldați comuniști din Malacanang, președintele filipinez a dat o directiva cu privire la ceea ce să facă soldații cu luptătoarele de gherilă.

"Nu vă vom ucide. Doar va vom împușcă în vagin", a spus Duterte. El a continuat prin a spune că fără vagine, femeile vor fi "inutile".

Duterte a menționat cuvântul sebuan "bisong", adică vagin, în mod repetat, pe tot parcursul discursului, deși mai târziu a fost cenzurat într-o transcriere oficială a Palatului, înlocuit pur și simplu cu o linie. Cu toate acestea, observațiile au fost înregistrate ca stârnind râsete printre persoanele care au asistat la discurs.

Potrivit The Guardian, în luna mai, Duterte ar mai fi spus soldaților din Mindano - aparent că o glumă - că i-ar proteja de urmărirea penală dacă ar viola trei femei, scrie hotnews.ro.

 

 

Lasă un comentariu