Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Ambasada Turciei la Berlin a fost atacată cu o bombă cu fumigene și vopsea în culorile kurde

Ambasada Turciei la Berlin a fost atacată cu o bombă cu fumigene și vopsea în culorile kurde

27 Februarie 2018 - 

Clădirea ambasadei Turciei la Berlin a fost atacată marţi dimineaţă cu o bombă cu fumigene, artificii şi vopsea, a comunicat poliţia din capitala germană, citată de DPA.

Personalul de pază al ambasadei a auzit un zgomot puternic în jurul orei locale 06.00 (05.00 GMT) şi a observat patru indivizi, îmbrăcaţi în haine închise la culoare, fugind de la locul scenei în timp ce o bombă cu fumigene a explodat.

Autorităţile au mai remarcat că mai multe pungi cu vopsea fuseseră aruncate pe zidul ambasadei. Culorile folosite - roşu, verde şi galben - coincid cu cele de pe steagul kurd.

De asemenea, un şofer de taxi a observat mai multe petarde aprinse în arbuşti de lângă ambasadă, iar cineva pusese sârmă ghimpată de-a curmezişul unei ieşiri din clădire, anunță Agerpres.

Poliţia berlineză a declarat că toate căile de acces spre ambasada Turciei au fost blocate. O anchetă a fost declanşată în acest caz, scrie stiripesurse.ro.

 

 

 

 

Lasă un comentariu