Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Playboy a anunțat că își închide contul de Facebook

Playboy a anunțat că își închide contul de Facebook

29 Martie 2018 - 

Celebra publicație Playboy a anunțat că își închide contul de Facebook din cauza modului în care rețeaua de socializare a gestionat datele personale ale utilizatorilor.

Anunțul a fost făcut de Cooper Hefner. El fiul fondatorului Hugh Hefner (care a murit anul trecut la vârsta de 91 de ani). Acesta s-a plâns că regulile Facebook legate de conținutul care poate fi postat pe rețeaua de socializare și termenii și condițiile de utilizare a acesteia cenzurează conținutul de natură sexuală.

„Faptul că am aflat despre implicarea în alegerile libere din SUA ne-a confirmat încă o îngrijorare pe care o aveam în legătură cu modul în care datele utilizatorilor sunt folosite - dintre care 25 de milioane sunt și fani Playboy; a devenit clar că trebuie să părăsim platforma”, a spus Cooper Hefner pe Twitter.

După postarea acestui mesaj pe Twitter, pagina principală de Facebook a Playboy nu a mai putut fi accesată. Alte pagini care folosesc numele Playbooy, precum Playboy Fragrances, sunt încă accesibile. Nu este clar dacă Playboy controlează aceste pagini.

Între cei care şi-au anunţat retragerea de pe Facebook în urma scandalului se numără trupa Massive Attack, actorul Will Ferrell, Tesla Motors şi SpaceX.

Lasă un comentariu