Evenimentul zilei

Mie03272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media TOP site-uri știri false din Moldova: Propaganda externă și internă, fruntașe la răspândit falsuri

TOP site-uri știri false din Moldova: Propaganda externă și internă, fruntașe la răspândit falsuri Recomandat

10 Aprilie 2018 - 
TOP site-uri știri false din Moldova: Propaganda externă și internă, fruntașe la răspândit falsuri foto credit: stopfals.md

Portalul stopfals.md a publicat, marți, pe Facebook, un top al instituțiilor media din Republica Moldova care răspândește falsuri.

Primele trei locuri sunt ocupate de instituții media afiliate Rusiei sau principalelor partide parlamentare – PSRM și PD.

Concret, primele trei poziții sunt ocupate de Komsomolskaya Pravda, Publika TV și actualități.md. Dacă prima este franciza din R. Moldova a cunoscutei publicații rusești, Publika TV este afiliată democraților, în timp ce actualități.md este favorabilă socialiștilor.

 

Portalul actualitati.md a fost înregistrat de Iuri Vitneanski, ales local din partea PSRM în Consiliul municipal Chişinău. Iuri Vitneanski mai este şi membru al Consiliului coordonator al Asociaţiei obşteşti „Garda Tânără”, prezentată drept „aripa tânără” a PSRM, potrivit anticoruptie.md. 

Lasă un comentariu