Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Partea inumană a INDIEI. Fată de 16 ani arsă de vie după ce a fost violată

Partea inumană a INDIEI. Fată de 16 ani arsă de vie după ce a fost violată

06 Mai 2018 - 

O fată de 16 ani din India a fost arsă de vie după ce părinţii săi s-au plâns la bătrânii satului că a fost violată, conform poliţiei, scrie News.ro, care citează BBC.

Poliţia a comunicat că bătrânii le-au ordonat celor acuzaţi de viol să facă 100 de abdomene şi să plătească o amendă de 50.000 de rupii (621 euro). Însă au fost atât de furioşi încât, apoi, au bătut părinţii victimei şi au dat foc fetei.
„Cei doi acuzaţi au agresat fizic părinţii şi apoi s-au dus la casa acestora acolo unde, alături de complicii lor, au ars fata de vie”, a declarat Ashok Ram, ofiţerul de la poliţia locală.
Fata ar fi fost răpită de acasă atunci când părinţii săi se aflau la o nuntă. Poliţia a comunicat că a fost violată de doi bărbaţi într-o pădure în apropierea satului Raja Kendua.
Când au aflat ce s-a intâmplat, părinţii s-au dus la bătrânii satului pentru a-i pedepsi pe atacatori. Deşi consiliile satelor nu au nicio putere legală, ele exercită o influenţă puternică în zonele rurale ale Indiei şi reprezintă o alternativă faţă de sistemul judiciar costisitor.
Poliţia a anunţat că 14 dintre cele 18 persoane pe care le investighează au fost arestate. Unul dintre cei doi atacatori se află în continuare în libertate.

Lasă un comentariu