Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Ce se întâmplă cu Mark Zuckerberg?

Ce se întâmplă cu Mark Zuckerberg?

09 Mai 2018 - 

Compania Facebook, care încearcă să îşi repare imaginea profund afectată de un scandal uriaş ce vizează datele personale ale utilizatorilor, a modificat marţi atribuţiile mai multor manageri de top din structura sa organizatorică,

însă Mark Zuckerberg, CEO-ul reţelei de socializare, va rămâne totuşi la conducerea acesteia, informează AFP, potrivit Agerpres.
Un purtător de cuvânt a confirmat pentru AFP, fără să ofere detalii, că această reorganizare, considerată cea mai importantă de după înfiinţarea companiei în urmă cu 15 ani, dezvăluită în premieră de site-ul Recode. Conducerea grupului, alcătuită din patronul-cofondator Mark Zuckerberg şi adjuncta lui, Sheryl Sandberg, ce ocupă locul al doilea în ierarhia companiei, îşi va păstra atribuţiile actuale.
Facebook îşi va reorganiza, de asemenea, echipele de produse şi tehnologie, înfiinţând trei unităţi, inclusiv una dedicată "blockchain", o tehnologie utilizată mai ales în cazul criptomonedelor şi care va fi coordonată de David Marcus, aflat până marţi la conducerea diviziei care se ocupă de aplicaţia Messenger.
Chris Cox, un apropiat al lui Mark Zuckerberg, se va ocupa de acum înainte de aplicaţiile Facebook, Instagram, WhatsApp şi Messenger.
Javier Olivan, un alt manager de top de la Facebook, va coordona o divizie transversală consacrată mai ales securităţii şi publicităţii pentru mai multe produse ale grupului, afirmă site-ul Recode.
Deşi mai mult de zece manageri şi-au schimbat atribuţiile, se pare că niciunul dintre ei nu a părăsit compania Facebook, potrivit Recode.

Lasă un comentariu