Evenimentul zilei

Sam01192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Mark Zukerberg va veni la Bruxelles pentru a da explicații în scandalul Cambridge Analytica

Mark Zukerberg va veni la Bruxelles pentru a da explicații în scandalul Cambridge Analytica

17 Mai 2018 - 

Mark Zukerberg va veni la Bruxelles pentru a da explicații în scandalul Cambridge Analytica, a anunțat președintele Parlamentului European, citat de presa internațională.

Co-fondatorul Facebook a fost invitat în repetate rânduri de forurile Uniunii Europene să vină în fața lor să dea explicații în legătură cu utilizarea ilegală a datelor personale a milioane de utilizatori ai rețelei de socializare. ” Fondatorul şi CEO al Facebook a acceptat invitaţia noastră şi va fi la Bruxelles cât de curând posibil.
Prezența lui Zuckerberg în Europa va fi diferită de cea din Congresul American. Întâlnirile se vor purta cu uşile închise în timpul unei conferinţe a preşedinţilor care are loc în mod tradiţional astăzi, a explicat ulterior o sursă din Parlamentul European.
”Cetăţenii noştri merită o explicaţie completă şi detaliată. Salut decizia dlui Zuckerberg de a-şi face personal apariţia în faţa reprezentanţilor a 500 de milioane de europeni. Este un pas în direcţia bună pentru restabilirea încrederii”, a indicat Tajani.Zuckerberg, care a fost audiat luna trecută timp de 10 ore în Congresul american, propusese iniţial ca în faţa eurodeputaţilor să se prezinte un vicepreşedinte al Facebook.

Lasă un comentariu