Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media În urma calamităţilor naturale din India mai multe persoane au decedat

În urma calamităţilor naturale din India mai multe persoane au decedat

10 Iunie 2018 - 

Cel puţin 20 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma ploilor torenţiale şi a furtunilor care au afectat statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, conform unui anunţ făcut sâmbătă de autorităţi, citat de agenţia Xinhua.

"Unele persoane au murit după ce mai mulţi copaci şi stâlpi de înaltă tensiune au fost dărâmaţi de furtuni şi au căzut pe ele, altele şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de fulgere", a explicat un oficial.
"Cinci persoane au murit în districtul Jaunpur, iar alte cinci în Sultanpur. De asemenea, patru persoane au decedat în districtul Unnao, iar câte trei au murit în Baharaich şi Chandauli", a adăugat acesta.
Guvernul statului a anunţat că va oferi familiilor victimelor câte 400.000 rupii (6.000 dolari americani) pentru fiecare persoană decedată.
Departamentul de Meteorologie din India a prognozat ploi şi furtuni şi pentru următoarele 48 de ore. "Acestea sunt ploi pre-musonice", a explicat un oficial.
Circa 250 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 400 au fost rănite luna trecută în urma ploilor torenţiale şi a furtunilor de praf care au afectat cinci state din India.

Lasă un comentariu