Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Robert De Niro l-a înjurat pe președintele SUA Donald Trump

Robert De Niro l-a înjurat pe președintele SUA Donald Trump

11 Iunie 2018 - 

Prezent la gala premiilor Tony, care recompensează cele mai bune producții de teatru de pe Broadway, Robert De Niro l-a înjurat pe președintele SUA Donald Trump în momentul în care și-a exprimat părearea despre el.

De Niro a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe celebrul rocker Bruce Springsteen, care a fost recompensat cu un premiu special. ”O să spun un singur lucru: F**k Trump”, a spus cunoscutul actor fără niciun preambul.
Declarația actorului a fost întâmpinată cu aplauze în picioare de publicul prezent în sală, însă a fost cenzurată de televiziunea CBS pentru americanii care urmăreau gala la televizor. ”Nu mai este: jos Trump. Este f**k Trump!”, a continuat el, apoi s-a oprit trecând la prezentarea lui Springsteen.
De Niro este unul dintre cei mai respectați actori din SUA, fiind recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din “Raging Bull” şi “The Godfather: Part II.”.
Casa Albă nu a comentat jignirea lui Robert De Niro. De altfel, actorul îl critică pe Trump de fiecare dată când are ocazia.

Lasă un comentariu