Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Modelul Archos Diamond Omega are apoape tot ce îți dorești și este aproape un chilipir

Modelul Archos Diamond Omega are apoape tot ce îți dorești și este aproape un chilipir

11 Iunie 2018 - 

Dacă vă întrebați cine este Archos, ei bine acesta este un producător de electronice din Franța. Compania produce de regulă electronice ieftine. Gadgeturile Qilive și Selecline, comercializate de către lanțul de hipermarketuri Auchan, sunt realizate în fapt de către Archos.

Acum că am stabilit asta să trecem mai departe. Smartphone-ul Archos Diamond Omega este, la rândul său, produs de către ZTE. Pe spatele său se află trecut în mod clar ”Designed by Nubia”.
Or, Nubia Technology este o subsidiară a grupului chinez ZTE, unul dintre cei mai mari producători de echipamente telecom din China. Aceasta este controlată indirect de către Beijing, iar recent s-a aflat în centrul unui scandal între SUA și China.
Zilele trecute, însă, ZTE a ajuns la un acord cu autoritățile americane, astfel că va plăti o amendă de un miliard de dolari și va depune alte 400 de milioane într-un cont escrow, care va fi executat în cazul în care ZTE va încălca iar legea.
Dar să trecem mai departe. Designul lui Archos Diamond Omega este impecabil. Carcasa este de un albastru metalizat intens, iar rama care o înconjoară este metalică, dându-i astfel un aspect select și impresia de calitate.
Mai mult, memoria RAM a telefonului este de 8 GB, iar pentru stocare se găsesc 128 GB. Spre comparație, nici măcar desktopul meu nu are 8 GB de memorie RAM, ci doar 6 GB, iar marea majoritate a laptopurilor puse în vânzare au doar 4 GB.
Pe partea de camere, smartphone-ul este dotat cu două camere duale. În față sunt două camere de 5 megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video, iar în spate se găsesc una de 23 de megapixeli și alta de 12. Calitatea este surprinzător de bună.
Reamintesc, telefonul este dual-sim, acesta fiind și motivul pentru care nu există slot de card MicroSD.
Și așa ajungem și la ultima parte a analizei. În acest moment, am găsit Archos Diamond Omega la 2.299 de lei .

Lasă un comentariu