Evenimentul zilei

Sam02162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Pescăruşii au băut alcoolul abandonat pe plajele din Marea Britanie

Pescăruşii au băut alcoolul abandonat pe plajele din Marea Britanie

06 Iulie 2018 - 

Zeci de pescăruşi au fost salvaţi de Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale (RSPCA) după ce au băut din alcoolul abandonat pe plaje din Marea Britanie, scrie The Telegraph, citat de News.ro.

Centrul din West Hatch (Taunton, Somerset) a avertizat că în doar două săptămâni au fost înregistrate aproximativ 30 de cazuri.
Una dintre teorii este aceea că pescăruşii beau din alcoolul rămas pe plajele din sud-vest şi sunt apoi prea ameţiţi să mai meargă sau să zboare.
Este, de asemenea, posibil ca pescăruşii să fi mâncat produse din zona fabricii de bere. Veterinarul David Couper a declarat că situaţia este una „foarte neobişnuită”.
Medicul a adăugat că păsările arătau „groaznic”, iar unele chiar au murit.
„Altele şi-au revenit după o zi de odihnă şi rehidratare. Părea să fi ingerat un tip de cereale - posibil de la fabrica de bere - care le-a îmbătat. Dar este ciudat pentru că anchetele au demonstrat că aceste produse ar trebui să aibă mici urme de alcool după ce a fost extras”.
O echipă de şase pompieri a fost chemată pentru a salva un pescăruş care avea un comportament neobişnuit pe un acoperiş, însă până la sosirea lor el a căzut şi zăcea agitându-şi capul. Şeful echipei a povestit că pasărea a încercat apoi să zboare, dar nu a reuşit. „A regurgitat pe mine şi mirosea a bere”.
Localnicii din Lyme Regis cred că pescăruşii beau berea rămasă pe plajă.

Lasă un comentariu