Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Donald Trump era la curent cu o propunere de a-i cumpăra tăcerea unui fost model Playboy

Donald Trump era la curent cu o propunere de a-i cumpăra tăcerea unui fost model Playboy

25 Iulie 2018 - 

Donald Trump era la curent cu o propunere de a-i cumpăra tăcerea unui fost model Playboy cu care ar fi avut o relaţie extraconjugală, relevă o înregistrare audio a unei discuţii între actualul lider de la Casa Albă şi fostul său avocat Michael Cohen, obţinută şi difuzată miercuri de CNN.

Discuţia înregistrată făcea referire la Karen McDougal, fostă starletă Playboy care în august 2016 a vândut, pentru 150.000 de dolari, către American Media Inc, editorul săptămânalului The National Enquirer, povestea unei relaţii pe care preşedintele Trump a negat-o. Karen McDougal a afirmat că a avut o relaţie "romantică de zece luni în 2006 şi 2007" cu Donald Trump, aşadar cu câteva luni după căsătoria acestuia din urmă cu Melania.
Michael Cohen a fost considerat până în prezent ca fiind nu doar avocatul lui Trump, ci şi unul dintre oamenii săi cei mai de încredere, iar prin intermediul său Trump i-ar fi oferit fostei actriţe de filme pentru adulţi Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari tot pentru un acord de confidenţialitate legat de o relaţie. Sâmbătă, într-un mesaj pe Twitter, Trump a calificat drept ceva ' de neconceput', 'total inedit' şi 'probabil ilegal' faptul că a fost înregistrat pe ascuns de propriul său avocat.
Avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, care a dat asigurări că nu s-a făcut nicio plată în acest caz din partea lui Trump, a declarat marţi seara pe Fox News că înregistrarea nu aduce niciun indiciu că ar fi fost încălcată legea. În schimb, Lanny Davis a afirmat pe CNN că Giuliani încearcă să-l discrediteze pe Cohen "de frică".
La rândul său, Alan Futerfas, avocat al Organizaţiei Trump, a respins ideea că înregistrarea arată că Trump a făcut vreo plată în bani lichizi, subliniind, tot pe CNN, că nu se fac tranzacţii în bani lichizi şi că "oricine cunoaşte compania sau ştie cum lucrează preşedintele ştie că nu se lucrează cu cash. Totul este documentat, fiecare bănuţ este documentat", a asigurat Futerfas.
CNN a refuzat să spună dacă plata s-ar fi făcut din banii companiei sau cei personali ai lui Trump, menţionând că Weisselberg lucrează şi pentru Trump, şi pentru compania sa. "Nici nu ştiu ce ar fi putut să-i spună Michael Cohen lui Allen Weisselberg, pentru că Allen nu face decât să ţină contabilitatea", a adăugat avocatul Organizaţiei Trump.

Lasă un comentariu