Evenimentul zilei

Vi05242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Feribotul, Regina Seaways, cu 335 de persoane la bord pluteşte în derivă în Marea Baltică

Feribotul, Regina Seaways, cu 335 de persoane la bord pluteşte în derivă în Marea Baltică

02 Octombrie 2018 - 

Un feribot sub pavilion lituanian care transporta 335 de persoane a rămas fără motoare în Marea Baltică în urma unor probleme tehnice, dar nimeni de la bord nu a fost rănit, a declarat marţi pentru Reuters un purtător de cuvânt al companiei daneze DFDS.

"Au existat vibraţii şi fum, dar nu s-au văzut flăcări", a spus purtătorul de cuvânt, contrazicând informaţiile difuzate anterior de armata lituaniană privind declanşarea unui incendiu la bord.
Purtătorul de cuvânt nu a putut spune dacă pasagerii şi echipajul sunt în vreun pericol şi a afirmat că feribotul va trebui remorcat în port.
Compania a precizat că feribotul va fi remorcat în portul lituanian Klaipeda, unde se deplasa dinspre Kiel, Germania, când s-a confruntat cu probleme tehnice.
Feribotul, Regina Seaways, a trimis un mesaj SOS iar armata lituaniană a trimis un elicopter spre vas şi a plasat alte două în stare de alertă în caz că va fi nevoie de ele, a anunţat anterior un purtător de cuvânt al forţelor aeriene lituaniene.

Lasă un comentariu