Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Drama neștiută prin care a trecut Tina Turner: a suferit un transplant de rinichi! A fost salvată de la moarte / VIDEO

Drama neștiută prin care a trecut Tina Turner: a suferit un transplant de rinichi! A fost salvată de la moarte / VIDEO

06 Octombrie 2018 - 

Relația abuzivă a lui Tina Turner cu soțul și partenerul ei muzical, Ike, a făcut-o pe divă să fie temătoare când vine vorba de bărbați. Dar în memoriile ei "My Love Story", cântăreața dă detalii despre a doua șansă pe care a primit-o în dragoste și cum aceasta i-a salvat, la propriu, viața. În 2017, aceasta a suferit un transplant de rinichi, iar donatorul a fost chiar soțul ei.

Media

Era în anul 1985, la câțiva ani după ce l-a părăsit pe Ike, atunci când Tina Turner l-a cunoscut pe actualul soț, Erwin Bach, cu 16 ani mai mic decât ea, potrivit people.com.

Deși era deja un superstar, Tina admite că se lupta deseori cu lipsa de încredere în sine atunci când nu era în lumina reflectoarelor, dar Erwin a cucerit-o.


Era în anul 1985, la câțiva ani după ce l-a părăsit pe Ike, atunci când Tina Turner l-a cunoscut pe actualul soț, Erwin Bach, cu 16 ani mai mic decât ea, potrivit people.com.

Deși era deja un superstar, Tina admite că se lupta deseori cu lipsa de încredere în sine atunci când nu era în lumina reflectoarelor, dar Erwin a cucerit-o.

La începutul anilor 90, ei aveau deja o casă împreună în Cologne, Germania, înainte ca jobul lui să-i oblige să se mute în Elveția, acolo unde locuiesc și acum. Deși a refuzat prima propunere de căsătorie din partea lui, în 2013, după mai bine de 26 de ani împreună, Turner i-a spus „da” lui Erwin.

Dar luna de miere a fost scurtă pentru artista a suferit un atac la doar trei săptămâni de la nuntă. Fără să știe cât de gravă era starea în care se afla, ea a încercat să iasă din cabinetul doctorului.

    „Atunci am descoperit că nu pot sta pe picioare. Am fost prea rușinată să cer ajutor. Îngrozită, m-am târât până la canapea, în timp ce mă gândeam că nu mi-o pot imagina pe Tina Turner paralizată. M-am îndoit că voi putea să mai port vreodată, ca să nu mai vorbim să mai pot dansa”, a scris cântăreața în cartea care va fi lansată undeva în jurul datei de 15 octombrie 2018.
A învățat să meargă din nou, dar a primit o altă lovitură câțiva ani mai târziu. În anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer la intestin. Deși primise vești înspăimântătoare, soțul ei a încurajat-o.

Reacțiile adverse neplăcute au determinat-o pe Turner să vrea să evite tratamentul tradițional în favoarea remediilor homeopate. Din păcate, starea ei de sănătate s-a înrăutățit și, la puțin timp  după ce primise diagnosticul, s-a confruntat cu insuficiență renală acută.

În acele momente de criză, Erwin i-a fost alături artistei, oferindu-se să-i doneze un rinichi. Operația care a avut loc în luna aprilie a anului 2017 a fost un succes, deși încă se confruntă cu complicații pentru că trupul încearcă să respingă organul.

Deși simptomele pe care le are și acum a făcut-o pe Tina Turner să-și schimbe stilul de viață, la 78 de ani, femeia care și-a pierdut recent fiul, este puternică și încrezătoare alături de omul care i-a stat clipă de clipă alături.
Considerată ”regina muzicii rock’n’roll”, Tina Turner este una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile, cu o voce unică și inconfundabilă, care a reușit să câștige opt premii Grammy de-a lungul carierei ei.

Lasă un comentariu