Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Cesar Sayoc bărbatul acuzat de trimiterea de colete cu bombe artizanale va fi transferat la New York

Cesar Sayoc bărbatul acuzat de trimiterea de colete cu bombe artizanale va fi transferat la New York

03 Noiembrie 2018 - 

Bărbatul acuzat că a trimis bombe artizanale unor opozanţi ai preşedintelui Donald Trump va fi transferat la New York, unde au fost găsite mai multe colete suspecte, potrivit ediţiei de vineri a ziarului Miami Herald, relatează AFP.

Arestat în Florida, în urmă cu o săptămână, Cesar Sayoc, în vârstă de 56 de ani, este inculpat pentru cinci capete de acuzare federale, între care expedierea ilegală de explozivi, şi riscă până la 48 de ani de închisoare.
Avocaţii săi au declarat unui judecător din Miami că vor cere eliberarea sa pe cauţiune în cursul unei audieri la New York, potrivit ziarului citat.
Cesar Sayoc este suspectat că a trimis cel puţin treisprezece bombe artizanale unor personalităţi critice faţă de Donald Trump, între care adversara democrată a acestuia la prezidenţialele din 2016, Hillary Clinton, fostul preşedinte Barack Obama precum şi actorul Robert de Niro.
Aceste incidente au sporit tensiunea în Statele Unite înainte de alegerile legislative şi locale din 6 noiembrie, esenţiale pentru continuarea preşedinţiei lui Donald Trump.

Lasă un comentariu