Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Actorul celebru arestat la New York. Ce i-a urat Trump vedetei

Actorul celebru arestat la New York. Ce i-a urat Trump vedetei

03 Noiembrie 2018 - 

Actorul american Alec Baldwin a fost arestat vineri la New York, fiind acuzat că a lovit un bărbat după ce acesta ar fi parcat pe locul său, relatează site-ul postului BBC.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie a declarat pentru BBC că actorul a fost reţinut de poliţie şi înfruntă acuzaţii de asalt.Incidentul a avut loc în cartierul West Village din Manhattan.

Surse din cadrul poliției new-yorkeze au informat pentru canalul NBC 4 că disputa a pornit de la un loc de parcare.

Potrivit surselor, Baldwin ar fi lovit victima "în partea stângă a feței", după ce respectivul bărbat ar fi pătruns pe locul pe care actorul voia să parcheze, pe E. 10th Street, în apropiere de locuința sa.

Bărbatul lovit, în varstă de 49 de ani, a acuzat dureri și a fost transportat la Spitalul Lenox Hill, au mai menționat sursele.

NYPD a transmis că actorul va fi cercetat pentru agresiune și hărțuire. Acuzația de agresiune i-ar putea aduce o pedeapsă de până la un an de închisoare.
Alec Baldwin (60 de ani) a cunoscut o reînviere a carierei sale în ultimii doi ani, în special pentru modul caustic în care îl interpretează pe președintele american Donald Trump în emisiunea de comedie "Saturday Night Live".

Actorul a mai avut de-a face cu legea și în trecut, inclusiv o altă arestare, în 2014, pentru tulburarea liniștii publice, dar și o achitare într-un caz de agresiune asupra unui fotograf, în anii '90.

Preşedintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a parodiat în cadrul unui spectacol de comedie al emisiunii Saturday Night Live, a declarat că îi urează actorului "succes" când a aflat de arestarea sa.

Lasă un comentariu