Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Kit Harington a dezvăluit finalul „Game Of Thrones” unui prieten pentru că simţea că trebuie să se elibereze de o povară

Kit Harington a dezvăluit finalul „Game Of Thrones” unui prieten pentru că simţea că trebuie să se elibereze de o povară

13 Aprilie 2019 - 

Kit Harington a dezvăluit finalul „Game Of Thrones” unui prieten care nu a urmărit serialul - pentru că simţea că trebuie să se elibereze de o povară. 

Actorul, care îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO, a declarat că i-a dezvăluit secretul prietenului său James, care începuse să urmărească seria însă a adormit în timpul primului episod, relatează Press Association, citat de Agerpres. Harington, 32 de ani, a afirmat că a simţit nevoia să spună cine va conduce Westeros din cauza „intensităţii” de a trebui să ţină secret finalul serialului.

„Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane - prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon”, a declarat Kit Harington.

„Ştiam atunci că nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am băut ceva împreună într-o seară şi i-am spus totul despre cum se termină serialul. Nu ar fi putut arăta mai puţin interesat nici dacă ar fi încercat”, a mai spus vedeta din „Game Of Thrones”.

Şi alte vedete au încercat să păstreze secretul în legătură cu finalul seriei. Sophie Turner, care interpretează personajul Sansa Stark, a declarat că logodnicul ei, Joe Jonas, ştie cum se termină serialul, însă are ordine stricte să nu dezvăluie secretul.

Lasă un comentariu