Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a declarat că social media a fost teribilă pentru generaţia ei

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a declarat că social media a fost teribilă pentru generaţia ei

16 Mai 2019 - 

Vedeta de 26 de ani a făcut această declaraţie la Festivalul de Film de la Cannes, unde se află pentru promovarea celui mai recent film în care joacă, "The Dead Don't Die", care a deschis miercuri competiţia oficială.

"Cred că lumea noastră trece prin foarte multe, în mod evident. Pentru generaţia mea în mod special, social media a fost teribilă", a precizat ea, atrâgând totodată atenţia că mulţi tineri nu sunt la curent cu ştirile importante.

"Este o platformă utilă, dar mă sperie când văd tineri care nu sunt la curent cu adevărat cu ştirile", a adăugat ea.

"Este egoist - nu vreau să spun egoist, pentru că este nepoliticos - dar este cu siguranţă periculos", a adăugat Gomez.

Cu 150 de milioane de fani pe Instagram, Selena a fost depăşită anul trecut de către fotbalistul Cristiano Ronaldo, în prezent cea mai urmărită persoană de pe această platformă de socializare.

În fantezia comico-politică "The Dead Don't Die", în regia lui Jim Jarmusch, cu o distribuţie în care-i regăsim şi pe Bill Murray, Adam Driver şi Tilda Swinton, Gomez joacă rolul unei "hipsteriţe obsedate de wifi" în mijlocul unei apocalipse zombie generate de schimbările climatice.

Lasă un comentariu