Evenimentul zilei

Ma01212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Diva muzicii latino, Jennifer Lopez, copleşită cu surprize în ziua în care a schimbat prefixul, a împlinit 50 de ani / GALERIE FOTO

Diva muzicii latino, Jennifer Lopez, copleşită cu surprize în ziua în care a schimbat prefixul, a împlinit 50 de ani / GALERIE FOTO

25 Iulie 2019 - 

 Diva muzicii latino a fost copleşită cu surprize în ziua în care a schimbat prefixul. Cadouri extravagante, un tort până în tavan, plus cheia oraşului Miami Beach şi declararea zilei de 24 iulie drept Ziua JLo.

 

Ziua de 24 iulie a debutat cu cel mai frumos „La mulţi ani!”, primit din partea logodnicului său, Alex Rodriguez. Cadoul pregătit a fost mai greu de împachetat, dar valoarea lui a fost pe măsura ocaziei: un Porsche roşu ca focul. Un alt cadou extravagant a fost un portret al artistei care sclipeşte în lumină.

Pe seară, diva şi-a aniversat ziua de naştere într-un local exclusivist din Miami, unde surprizele s-au ţinut lanţ. Printre artiştii prezenţi la aniversare s-a aflat DJ Khaled. Gemenii Max şi Emme au pregătit şi ei câte un moment special, cântându-i mamei lor la petrecere.

Apoi, momentul tortului supraetajat, înalt până în tavan, negru cu auriu, a fost acompaniat de piesa „It’s Your Birthday”. Jennifer Lopez a cântat şi a dansat până în zori cu prietenii ei. Iar cireaşa de pe tort a fost decizia autorităţilor din Miami de a-i oferi cheia oraşului şi de a declara ziua de 24 iulie drept Ziua JLo.

Lasă un comentariu