Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Pasha Parfeni a lansat piesa pentru Eurovision 2020! Iată cum sună „My Wine” / VIDEO

Pasha Parfeni a lansat piesa pentru Eurovision 2020! Iată cum sună „My Wine” / VIDEO

23 Ianuarie 2020 - 

Interpretul își bucură urmăritorii cu o nouă producție muzicală și lansează piesa „My Wine”. Cu această piesă, artistul, speră să câștige concursul Eurovision Moldova 2020, pentru a ne reprezenta țara la Rotterdam.

Media

Surpriză frumoasă pentru armata de fani ai artistului, printre care știm noi, se regăsesc și mulți fani străini. Pasha Parfeni a lansat piesa „My Wine”, care speră că îl va aduce, în mai, pe scena de la Rotterdam, Țările de jos (Olanda), acolo unde va avea loc Eurovision 2020, scriu cei de la ea.md

 

„Prieteni, vă anunț cu bucurie că anul acesta mi-am propus să mă înscriu în cursa Eurovision cu piesa MY WINE, compusă împreună cu Vica Demici. Vă promit că voi face tot ce-mi stă în puteri ca țara noastră să ajungă în etapa finală a concursului și voi invita cu mândrie toată Europa să viziteze Moldova, care a intrat în top 10 destinații turistice vinicole pentru anul 2020”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

În anul 2012, Pasha Parfeni a câștigat selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Lăutar” și ne-a reprezentat țara la Baku, Azerbaijan. Atunci câștigătoarea concursului a devenit Loreen cu piesa „Euphoria”.

Melodia despre licoarea lui Bachus a strâns numeroase aprecieri pe rețelele sociale.

Amintim că, Moldova a făcut publică lista pieselor înscrise în Selecția Națională Eurovision 2020. Sunt 36 de piese înscrise anul acesta pentru a reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest. Vezi aici lista celor 36 de piese

 

 

 

 

Lasă un comentariu