Evenimentul zilei

Lun03182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Panorama IMAGINI NEDIFUZATE cu cea mai terifiantă creatură de pe Pământ. Momentul înfiorător când o ANACODA a mâncat de viu un important biolog american // VIDEO

IMAGINI NEDIFUZATE cu cea mai terifiantă creatură de pe Pământ. Momentul înfiorător când o ANACODA a mâncat de viu un important biolog american // VIDEO

08 Decembrie 2014 - 

La luni bune după ce s-a lăsat mâncat de una dintre cele mai periculoase creaturi din lume. Paul Rosolie povesteşte cum s-a întâmplat şi a mărturisit că încă nu şi-a reveint din şoc. Dailymail.co.uk a publicat imagini nedifuzate până acum.

Media

 

"Eaten Alive" (n.r. "Mâncat de viu"), documentarul despre care presa din lumea întreagă a scris, va fi difuzat şi în Marea Britanie.

Biologul Paul Rosolie a povestit cum s-a lăsat înghiţit de o anaconda de 6 metri. El a purtat un costum special din fibră de carbon şi a filmat întreg episodul.

Acesta a povestit cum a fost muşcat şi înghiţit de creatură. "M-a poziţionat drept în faţa ei şi ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost gura uriaşă care s-a dechis în faţa mea... Totul a devenit negru apoi", îşi aminteşte biologul.

Costumul purtat de Rosolie a împiedicat şarpele să-l strivească. Acesta era dotat cu un tub de oxigen, pentru trei ore, camere şi un microfon prin care biologul comunica cu echipa lui.

Discovery Channel a difuzat, după luni bune de la experienţa trăită de Paul, imagini din momentul în care biologul a fost mâncat.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu