Evenimentul zilei

Lun03182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Panorama ''Game of Thrones'' caută să-şi recupereze coroana la premiile Emmy care se anunţă joi la Los Angeles

''Game of Thrones'' caută să-şi recupereze coroana la premiile Emmy care se anunţă joi la Los Angeles

12 Iulie 2018 - 

După ce a lipsit de la ceremonia din 2017, ''Game of Thrones'', cel mai premiat serial din istoria premiilor Emmy, aspiră anul acesta să-şi recupereze coroana la cele mai importante trofee ale televiziunii, relatează joi EFE.

Academia de Televiziune din SUA anunţă joi la ora locală 08:25 în Los Angeles (15:25 GMT) nominalizările la cea de-a 70-a ediţia a Emmy Awards, ale căror ceremonie de decernare va avea loc pe 17 septembrie la Teatrul Microsoft din metropola californiană.
După ce a câştigat în 2015 şi 2016 premiul pentru cel mai bun serial dramatic şi a obţinut în total 38 de statuete, ''Game of Thrones'' nu a participat anul trecut la gală, având în vedere că din motive de producţie premiera celui de-al şaptelea său sezon s-a amânat până în vară, ceea ce l-a împiedicat să se înscrie în această competiţie.
Însă anul acesta ''Game of Thrones'' este considerat marele favorit la nominalizările premiilor Emmy care se anunţă azi, 12 iulie.
Superproducţia HBO are mari şanse să fie nominalizată la cel mai bun serial dramatic, alături de ''The Handmaid's Tale'', ''Westworld'', ''The Crown'', ''The Americans'' sau ''Stranger Things''.
Deşi în mod tradiţional premiile Emmy primesc o atenţie mai mică decât Oscarurile pentru cinematografie, febra pentru serialele de televiziune este în creştere iar oferta platformelor de ''streaming'' a ajutat foarte mult la creşterea interesului pentru micul ecran.
Giganţi deja consolidaţi ca Netflix şi aşteptarea altora ca Apple să-şi facă debutul în televiziune au făcut să crească foarte mult oferta şi ameninţă să suprasatureze piaţa: potrivit postului FX, în 2017 s-au difuzat 487 de seriale originale numai în SUA, faţă de 455 în anul precedent şi de 349 în 2013.

Lasă un comentariu