Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Anunt Venirea președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Chișinău este însoțită de o serie de restricții

Venirea președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Chișinău este însoțită de o serie de restricții

16 Octombrie 2018 - 

Astfel, miercuri și joi, polițiștii vor impune măsuri de limitare a circulației nu doar pentru șoferi, ci și pentru pietoni, pe aproape 30 de străzi din capitală. O dispoziție în acest sens a fost semnată vineri de către primarul interimar Ruslan Codreanu.

Potrivit documentului, accesul pietonilor și conducătorilor auto va fi limitat în anumite locuri publice, străzi și bulevarde. Mai exact, pe bulevardele Dacia, Ștefan cel Mare și Sfânt și Constantin Negruzzi, dar și în locuri publice precum: Piața Marii Adunări Naționale, Scuarul Catedralei Mitropolitane, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt și Arcul de Triumf. Aceleași restricții vor fi impuse pe străzile: București, Ciuflea, Vasile Alecsandri, Alexandru cel Bun, Columna, Serghei Lazo, Petru Movilă, Mihai Eminescu, Veronica Micle, Anatolie Corobceanu, Mitropolitul Dosoftei, 31 August 1989, Sfatul Țării, Maria Cebotari, Nicolae Iorga, Tricolorului, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, Mitropolit Varlaam, Mihail Kogălniceanu, Vlaicu Pârcălab și Alexandr Pușkin. Trecerea temporară a cetățenilor este limitată la solicitarea Serviciului Pază și Protecție de Stat. Totodată, între 17 și 18 octombrie, vor fi sistate lucrările de reparație a drumurilor, de defrișare a arborilor, dar și comerțul stradal, anunță Primăria Chișinău.

Lasă un comentariu