Evenimentul zilei

Ma06182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Media Panorama
18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Cercetătorii cred că au descifrat modul în care câinele reuşeşte să topească inima unui om pentru a-l face să se plieze pe dorinţele lui - secretul constă în dezvoltarea unui muşchi de la nivelul sprâncenei, care îl ajută să capete o privire înduioşătoare... tehnică stăpânită şi de copii, relatează AFP, citată de Agerpres.

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Găuri în calota glaciară antarctică au fost identificate începând cu anii '70, însă cauza apariţiei acestora nu a putut fi identificată.

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Populaţia globală ar putea ajunge la 11 miliarde de locuitori în anul 2100, potrivit proiecţiei realizate de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). 

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Corpul iluzionistului indian care s-a scufundat în Gange legat cu lanţuri pentru a demonstra că putea evada asemeni celebrului Houdini, a fost găsit în apele fluviului luni seară, potrivit poliţiei indiene. 

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Cel mai mare producător mondial de biciclete, grupul taiwanez Giant Manufacturing Co., a început să îşi mute din China spre Taiwan producţia destinată pieţei din SUA încă din luna septembrie a anului trecut, imediat ce l-a auzit pe Donald Trump că intenţionează să introducă tarife vamale suplimentare împotriva produselor chineze, relatează Bloomberg, citat de Agerpres.

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Şansele asteroidul 2006 QV89, care va trece prin proximitatea Terrei în această toamnă, de a lovi suprafaţa planetei sunt de 1/7.000.

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe împliniri în plan personal, dar şi profesional pentru unii nativi. Aveţi încredere în forţele proprii şi mergeţi înainte dacă aveţi un vis. Cu multă muncă, efort, devotament, veţi reuşi să ajungeţi acolo unde vă doriţi cu adevărat.

18 Iun 2019
by  - 
Publicat în Calendar

18 iunie este a 169-a zi a calendarului gregorian și a 170-a zi în anii bisecți. Mai sunt 195/196 zile până la finalul anului.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

În acest stadiu, este vorba doar despre macheta unui bireactor, prezentată cu mare pompă publicului, însă mesajul este clar: chiar dacă Turcia nu va putea achiziţiona avionul american F-35, la care este totuşi partener de la lansarea programului, va avea propriul aparat 'invizibil'.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

Căldura extremă din statul Bihar (nordul Indiei) a provocat moartea a 78 de persoane în decurs de 48 de ore, potrivit unui nou bilanţ publicat luni de autorităţi, care au impus interdicţia de a ieşi din case în unele zone, relatează AFP.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

Primul desen al celebrului pictor francez Paul Gauguin, o acuareală realizată la vârsta de 17 ani, a fost vândut duminică la o licitaţie organizată la castelul d'Artigny din Montbazon (Franţa), pentru suma de 80.000 de euro, relatează AFP.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

Dune: The Sisterhoood va fi produs, scris și regizat (episodul pilot) tot de către Denis Villeneuve, care stă și la cârma noului film Dune.

17 Iun 2019
Publicat în Calendar

17 iunie este a 168-a zi a calendarului gregorian și a 169-a zi în anii bisecți.

17 Iun 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de o zi cu totul specială, în care inspirația este la ea acasă și te poate ajuta să schimbi fundația pe care îți construiești viața.
– Taur:Ai șansa de a uita de problemele mărunte, cele care îți consumă mereu energia și să capeți o viziune mai largă despre lume și viață. De asta ai nevoie acum.
– Gemeni:
Este o zi cu totul specială, în care vei avea ocazia de a face un pas dincolo de aparențe, pentru a descoperi ceva din profunzimea vieții, care te va inspira mult timp.
– Rac:
Vei altfel viitorul și ar fi bine să reții această viziune luminoasă, iar 
– Leu:
Cele mai puternice tendințe ale acestei zile nu sunt vizibile, dar asta nu le face mai puțin puternice. Este important să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul propriu.
– Fecioară:
Ai putea primi un sprijin cu totul surprinzător din partea unei persoane speciale, care va pune condiții, dar ceva din interiorul tău te îndeamnă să le accepți. 
– Balanță:
Există posibilitatea de a te bucura de partea frumoasă a muncii tale și de a reuși să păstrezi în suflet această bucurie, pentru totdeauna. 
– Scorpion:
Poți sparge gheața care te ținea departe de cei dragi, prizonier al unor sentimente și emoții din trecut. Ai putea descoperi că era foarte simplu și ușor, dar ți-a fost teamă.
– Săgetător:
Ai putea trăi o bucurie cât casa sau vei ajunge la această stare din bucurii mai mici, de care devii conștient astăzi, făcând lucruri bune și frumoase.
– Capricorn:
Ai putea extrage câteva concluzii de o mare profunzime din anumite evenimente trăite sau din discuțiile pe această temă, cu o persoană apropiată.
– Vărsător:
Visezi cu ochii deschiși la realizări care să te țină departe de problemele zilnice, ca să poți trăi liniștit, cu capul undeva prin nori. Este o dorință benefică. 
– Pești:
Ai în față o zi care îți aduce în dar o inspirație de zile mari și o intuiție căreia nimic nu îi va scăpa. Așa vei ști mai bine cine ești și care îți este valoarea.

Pagina 1 din 488