Evenimentul zilei

Vi11172017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden
17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Copiii care au taţii mai în vârstă sunt programaţi genetic să trăiască mai mult, susţin cercetătorii americani care au descoperit că paternitatea tardivă poate fi un atu pentru descendenţi.

16 Noi 2017
Publicat în Monden

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, că își dorește să aibă șapte copii și să câștige de șapte ori Balonul de Aur.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Credincioşii creştini s-au repezit să înlocuiască tablourile religioase din locuinţe cu postere care proslăvesc partidul comunist şi conducătorul acestuia; celor care au făcut acest lucru li s-a promis că vor scăpa de sărăcie, relatează SCMP.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

450 de milioane de dolari - aceasta este suma totală pe care un colecţionar european anonim o va plăti pentru pictura "Salvator Mundi" a lui Leonardo da Vinci. Este cel mai scump tablou vândut vreodată la o licitaţie, cu un preţ dublu faţă de recordul precedent. Iar 50 de milioane de dolari din preţul final reprezintă comisionul casei de licitaţii.

15 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Un clip filmat de un adolescent din Ohio, într-unul dintre cele mai faimoase cimitire din Savanah, a stârnit controverse pe internet.

14 Noi 2017
Publicat în Monden

Vedeta, de origine columbiană, și-a amânat turneul european din 2018 din cauza unei hemoragii la nivelul corzilor vocale.

13 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Trei recorduri mondiale definesc Lacul Ursu din staţiunea Sovata, judetul Mureş: este cel mai mare lac helioterm din lume, este singurul lac cu apă sărată înconjurat de o vegetaţie bogată, lucru datorat solului vulcanic depus în timp, şi este singurul lac natural din lume despre care se cunoaşte, fără nici o indoială, data exactă la care s-a format! Este vorba de anul 1875, când, la 27 mai, a avut loc o prăbuşire de teren, creându-se astfel o formaţiune geologică, de natură carsto-salină.

13 Noi 2017
by  - 
Publicat în Monden

Actorul Chuck Norris, în vârstă de 77 de ani, renunţă la cariera sa pentru a se dedica soţiei sale, care ar fi fost otrăvită prin injectare înaintea unui RMN, potrivit Le Figaro.

12 Noi 2017
Publicat în Monden

Principesa Margareta urmează să fie audiată de Poliţia din Elveţia, informează România TV. Asta după ce Alteţa Sa Regală a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae.

11 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Un jocheu a fost suspendat din cauză că şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei curse din Australia de Sud, scrie BBC.

10 Noi 2017
Publicat în Monden

George Clooney ar putea renunţa la actorie, spune într-un interviu acordat Sunday Times, profesie care „îl ajuta să îşi plătească facturile”, însă, după ce a vândut compania de tequila Casamigos, cineastul afirmă că nu are nevoie de bani.

09 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

O fotografie virală cu doi lei în timp ce susțineau raporturi sexuale a devenit subiect de dezbateri în Kenya. Ezekial Mutua, supranumit „polițistul moral” al țării, a spus că animalele trebuie să aibă parte de terapie, adăugând au fost influențate de comportamentul oamenilor.

09 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Majoritatea frigiderelor au un spaţiu special destinat pentru păstrarea ouălelor pe interiorul uşii. Logic este să le ţinem acolo, însă experţii în siguranţa alimentelor din Marea Britanie sunt de părere că este o greşeală. 

08 Noi 2017
by  - 
Publicat în Timp liber - TV

Orice femeie își dorește să aibă o siluetă de invidiat, dar de multe ori acest lucru este asociat cu respectarea unui regim strict sau a unei cure chinuitoare. Renunțarea la micile plăceri nocive nu este întotdeauna un gând care să ne încânte, deși fiecare dintre noi este conștientă de importanța unui stil de viață sănătos.

Pagina 1 din 66