Evenimentul zilei

Mie08152018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Horoscop Horoscop: 4 zodii care își găsesc sufletul pereche până la finalul lunii

Horoscop: 4 zodii care își găsesc sufletul pereche până la finalul lunii

12 Octombrie 2017 - 
Foto. sfatulparintilor.ro Foto. sfatulparintilor.ro

Dragostea pluteste in aer? Probabil. Dragostea apare in cele mai ciudate momente. Iata 4 zodii care isi gasesc sufletul pereche pana la finalul lunii.

SCORPION

 

Nativii acestei zodii au stat mai mult singuri in trecut, dar totul o sa se schimbe. Astrologii spun ca in viitorul apropiat va aparea dragostea si o sa va faca viata mai frumoasa. Aveti o compatibilitate foarte buna la capitolul dragoste cu zodia Gemeni.

PESTI

 

Nativii acestei zodii au intalnit in trecut multe persoane care i-au frant inima si nu a mai avut incredere in altcineva, dar asta nu o sa tina pana la nesfarsit. Astrologii au anuntat sufletul pereche nu va intarzia sa apara, iar starea de spirit se va schimba total. Aveti o compatibilitate excelenta la capitolul iubire cu zodia Rac.

VARSATOR

 

Nativii acestei zodii si-au propus sa astepte sa vina dragostea la ei si nu invers. Asta o sa se intample. Astrologii spun ca pana la sfarsitul lunii va aparea viitorul partener de viata. Aveti o compatibilitate extraordinar de buna la capitolul dragoste cu zodia Leu.

 

FECIOARA

Nativii acestei zodii s-au concentrat mai mult la locul de munca si au uitat sa aiba grija de ei. Astrologii spun ca sufletul pereche o sa va indeparteze de serviciu si veti reusi sa va concentrati si pe viata privata. Aveti o compatibilitate excelenta la capitolul dragoste cu zodia Balanta, potrivit sfatulparintilor.ro.

Lasă un comentariu