Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Horoscop Horoscop 15 martie 2019

Horoscop 15 martie 2019

15 Martie 2019 - 

Berbec:
Stai foarte bine la capitolul concentrare, dar nu la fel de bine la comunicarea rezultatelor la care ajungi prin cercetarea unor subiecte care te interesează.

Taur:
Faptul că se pune accentul pe emoții îți convine, pe de o parte, pentru că ai nevoie de sensibilitatea celor din jur. Există și dezavantaje, pe care le vei observa întreaga zi.
Gemeni:
Ori ai mai multe variante pentru a evolua pe plan profesional, ori ești deja împărțit și trebuie să faci o alegere clară, ca să eviți risipa de resurse pe care o practici de ceva timp. Horoscop
Rac:
 Ar fi bine să fii foarte atent la informațiile pe care le primești din partea superiorilor, dar nu numai la cele transmise prin cuvinte ci și la cele nerostite, pe care le poți intui
Leu:
Este o zi care avantajează cercetarea pe orice subiect care te pasionează. Este un moment bun și pentru a te pune la punct cu anumite cunoștințe teoretice, de care ai nevoie.
Fecioară:
Prietenii sunt mai atenți la solicitările tale, la fel și rudele pe care ai reușit să le ții aproape. Este important să dai dovadă de aceeași înțelegere față de ei.
Balanță:
Îți ceri drepturile, dar contează foarte mult cum anume faci acest lucru. Ai argumente, dar va trebui să păstrezi o anumită eleganță în exprimare.
Scorpion:
Ai de ales între refugiul în trecut, acolo unde sunt toate bucuriile tale, și prezentul pe care îl poți modela ca să îți aducă la fel de multe bucurii.
Săgetător:
Vei obține mai ușor cooperarea celor la care apelezi, dacă vei reuși să îi cointeresezi, să le rezervi și lor ceva bun de pe urma eforturilor depuse
Capricorn:
Relația de cuplu este coloana vertebrală a existenței tale și ar fi bine să o tratezi ca atare. Ai ocazia de a construi ceva solid, durabil.
Vărsător:
Munca este pentru tine, în această perioadă, cea mai bună investiție. Peste un timp vei descoperi că ai câștigat multe, concentrându-te pe muncă.
Pești:
Se risipește ceața care a acoperit, o vreme, sentimentele tale față de cei dragi. Acest fel de dragoste delicată este o răsplată prin ea însăși.

 

Lasă un comentariu