Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Horoscop Horoscop 18 aprilie 2019

Horoscop 18 aprilie 2019

18 Aprilie 2019 - 

– Berbec:
Există riscul să te superi mai mult decât de obicei pe un prieten sau o rudă, fără să poți indica un motiv clar pentru asta. Va trebui să oferi, totuși, unele explicații.
– Taur:
S-ar putea să te supere mult decizia unui superior sau a unui membru al familiei. Sigur că îți poți spune părerea, dar rezultatul depinde de felul în care vei face acest lucru.
– Gemeni:
Poți ajunge la concluzii greșite din cauza atenției exagerate pe care o acorzi erorii unui prieten sau altei persoane, implicate într-un proiect de-al tău.
 – Rac:
Există riscul să devii suspicios față de unii dintre superiori sau colegi, fără motive clare. Teama de a pierde unele resurse, care oricum nu îți aparțin, ar trebui ignorată.
 – Leu:
Relația de cuplu poate trece printr-o criză de mică amploare, dar care poate provoca o fisură periculoasă pe termen mediu și lung.
 – Fecioară:
Este important să știi ce merită atenția ta și ce nu, în special la serviciu. Dacă ești obișnuit cu procesul acesta de selecție, nu vei avea probleme.
 – Balanță:
Există posibilitatea să te înșeli în legătură cu o problemă legată de o persoană dragă. Evaluezi situația exagerând anumite aspecte și de aici eroarea.
 – Scorpion:
Ai vrea să beneficiezi de aceeași autoritate pe care o ai la serviciu și este o dorință mai veche. Numai că nu este posibil și nici necesar.
 – Săgetător:
Sunt posibile speculații, cu tentă de bârfă, prin care se va încerca discreditarea ta. Este suficient să fii corect și echilibrat în tot ce faci și pericolul va trece fără să lase urme. 

– Capricorn:
Poți vedea clar ce obstacole ai pus în calea cooperării normale din familie, de ce a dispărut buna înțelegere sau de ce se nu poate instaura aceasta.
 – Vărsător:
Te consideri dezavantajat de alegerile unei persoane din anturajul apropiat. Poate că așa o fi, dar este o evaluare subiectivă, posibil greșită.
 – Pești:
Ar fi bine să nu acorzi prea multă atenției gândurilor negre care te îndeamnă să devii suspicios față de unii apropiați, dacă știi că nu ai motive pentru a te comporta așa.

Lasă un comentariu