Evenimentul zilei

Ma08112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 12 septembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 12 septembrie

12 Septembrie 2019 - 

Zi plină de dragoste pentru mai multe zodii, dar și obstacole care, la început, par greu de depășit. Nu lăsa emoțiile negative să te oprească din drum și, mai important, nu îți pierde entuziasmul. Într-un moment te poți simți fără speranță, iar în următorul să-ți găsești sufletul-pereche!

 

BERBEC   Conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Analizează cu atenţie, unele nu te interesează – nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă de pe la noi! Cu toate că oboseala cronică te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui de o mare rezervă de „încăpăţânare”. Dimineaţa trebuie să te ocupi de problemele altora. Totuşi, ai o informaţie pe care o aşteptai de mai mult timp şi care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la un spectacol.

TAUR  Veştile neplăcute intră pe fereastră, spune o vorbă din Orient. dar nu toate sunt negative, atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Totuşi, o zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă, aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Dar, nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia!

GEMENI   Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Seara la un film nou. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.  Încep să se arate avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante. Te pricepi… Nu-ţi lipseşte ambiţia şi energia, dar în conjunctura actuală, astrală şi de la locul de muncă, nu-ţi foloseşte la nimic, singura cale de urmat este „politica struţului”.

RAC    Afişezi un surâs încântător, dezarmant! Aşa îi îmblânzeşti pe cei care vor să-ţi facă reproşuri. Solo, pe seară, ai vreo două oportunităţi, în duo te înţelegi cu partenerul mult mai bine! Comunică cu prietenii. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.  O zi care se anunţă obişnuită, dacă nu te-ar nelinişti veştile rele din presă. Vezi-ţi de treburile tale, de familia ta, de programul tău şi gândeşte bine, pozitiv. Binele, la bine, trage!

LEU  Astăzi nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine este o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Lei pot avea o zi obişnuită, fără probleme, statistic vorbind. Veşti bune şi programe de distracţie. În a doua parte a zilei! Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general. O zi, o perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.

FECIOARĂ  Astăzi persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. Este o perioadă favorabilă celor din zodie care caută un loc de muncă sau doresc o situaţie profesională mai bună. Sigur că este greu să găseşti astăzi un loc de muncă, aproape imposibil, dar pierde cine renunţă! Sfera comunicării este afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese.

BALANŢĂ   Configuraţia astrologică îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! Perioada iti este favorabilă, in general. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. Mai este un aspect minor negativ, dar pe care poate fi interpretat ca pe o obosela cronică sau o oarecare stare de disconfort faţă de vreme, vremuri şi oameni.

SCORPION  În ultimul timp întâmplările şi evenimentele s-au bulucit în viaţa ta şi tu ai ripostat automat, fără multă gândire. Azi a venit timpul să-ţi faci un plan, să analizezi şi să decizi. În a doua parte a intervalului, după prânz, trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere. Şi gândeşte de bine, vorbeşte de bine, fă fapte bune! Dacă poţi, nu ezita!

SĂGETĂTOR Astăzi ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea anturajului este ca un balsam pentru sufletul tău. O zi în care nu te simţi chiar extraordinar, dar cu puţin bun simţ si refuzând problemele, o s-o scoţi la capăt! Ai prostul obicei să „abureşti” oamenii adică să vorbeşti pe lângă subiect. Dacă eşti politician este în regulă, dar ce te faci dacă eşti un om care chiar contează, care face ceva bun, un muncitor, un salariat?

CAPRICORN   Cei din jurul tău, partenerul, au atitudini pe care nu le înţelegi. Totuşi, oferă-le credit şi treci mai departe. Nu ridica tu primul piatra! Zvonurile te surprind şi te enervează… Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Ori problema cu care te confrunţi azi este foarte complexă, ori, din cauza oboselii, nu te poţi concentra. Şi într-un caz şi în celălat nu aştepta să intri în criză de timp, cere ajutor. Conjunctura astrologică îţi indică o energie în creştere.

VĂRSĂTOR Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă asupra problemei. Mai caută puţin şi vei găsi persoana. Domeniul sentimental este astăzi bine aspectat de stele. Energia suplimentară furnizată de Cosmos astăzi te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba!

PEŞTI   Începi să-ţi dai seama că se cam abuzează de bunele tale intenţii! Pune lucrurile la punct cât mai repede, mai ales dacă este vorba despre serviciu, nu-i lăsa să se folosescă de tine! Însă, ai energie! Profită de această amplificare a vitalităţii, cu harnicia şi voinţa care te caracterizează, să prevalezi, să ai succes. Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la muncă, sau unde activezi. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei, când răbdarea îţi este pusă la încercare.

Lasă un comentariu