Evenimentul zilei

Sam03172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Johnny Depp este gata să-l joace pe Trump în show-ul american de comedie Saturday Night Live

Johnny Depp este gata să-l joace pe Trump în show-ul american de comedie Saturday Night Live

19 Mai 2017 - 

Celebrul actor hollywoodian, Johnny Depp, a anunțat că este gata să îl joace pe președintele SUA, Donald Trump, în show-ul american de comedie, Saturday Night Live. Acum, acest rol este interpretat de alt actor, Alec Baldwin. 

Depp și-a anunțat dorința în timpul interviului, acordat prezentatoarei Ellen DeGeneres, recunoscând că Baldwin și-a îndeplinit misiunea și el nu are decât să-l imite, anunță Daily Mail. 

“Consumatorul de rom” l-a criticat pe Trump din momentul în care miliardarul a anunțat despre campania electorală. În mai 2016, actorul a declarat că, în cazul în care republicanul câștigă cursa, va deveni ultimul președinte din istorie, pentru că, cităm: “mai departe, nimic nu va funcționa”. 

Alec Baldwin apare în scenetele umoristice în emisiunea Saturday Night Live, în care îl parodiază pe Trump și anturajul acestuia aproape săptămânal. Aparițiile lui generează critici din partea administrației prezidențiale, iar șeful de la Casa Albă l-a numit “deloc funny”. Așa că Alec recunoaște că nu va mai continua mult timp. Potrivit actorului, președintele și consilierii săi reacționeză destul de răutăcios și deloc bărbătește la parodii. 

Amintim că, anterior, reprezentații companiei TMG, cu care Depp are un litigiu vis-à-vis de cheltuieli ineficiente, au anunțat că “piratul din Caraibe” suferă de devieri psihice. 

 

Lasă un comentariu