Evenimentul zilei

Lun06252018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Cea mai mediatizată despărțire nu va mai avea loc: Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi ANULAT divorţul

Cea mai mediatizată despărțire nu va mai avea loc: Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi ANULAT divorţul

10 August 2017 - 

Procedurile de divorț dintre Angelina Jolie și Brad Pitt au fost sistate, susțin prieteni ai celebrilor actori. Potrivit Daily Mail, care citează Us Weekly, Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi la un pas să renunțe la divorț, în condiţiile în care niciunul dintre cei doi actori nu au mai făcut niciun pas pentru încheierea căsniciei de câteva luni.

Motivul ar fi dat de faptul că Brad „a renunțat la consumul de alcool și încearcă să o câștige înapoi pe Angelina”, potrivit unor surse citate de presa internațională.

„Divorțul este anulat. Nu au făcut niciun demers pentru a continua despărțirea și nimeni nu crede că o vor mai face”, a declarat un prieten al celor doi.

„El a renunțat la alcool și încearcă să o recâștige. Nu va fi o surpriză dacă vor anunța că renunță la divorț și că încearcă să își repare căsnicia”, a mai adăugat sursa menționată.

Într-un interviu acordat revistei GQ, Brad Pitt a recunoscut că se confruntă cu probleme legate de dependența de alcool și a dezvăluit că a mers la dezalcoolizare.

„Am renunțat la tot, cu excepția băuturii, atunci când mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut lucrurile au scăpat de sub control. Am început să beau prea mult. A devenit o problemă”, a explicat el, povestind totodată despre vremurile când obișnuia să bea. „Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodca lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun”, a povestit actorul despre trecutul său.

Actorul în vârstă de 53 de ani a adăugat că a mers la terapie şi s-a întors către artă pentru a se vindeca. Pitt este testat săptămânal de către un consilier pentru a vedea dacă a consumat alcool, scrie stiripesurse.ro.

Brad Pitt și Angelina Jolie au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Cuplul are şase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne.

 

Lasă un comentariu