Evenimentul zilei

Mie08152018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Și bogații plâng, dar uneori chiar și prinții moștenitori: Vezi ce GREȘEALA a făcut Prinţul Charles la nașterea fiului său Harry

Și bogații plâng, dar uneori chiar și prinții moștenitori: Vezi ce GREȘEALA a făcut Prinţul Charles la nașterea fiului său Harry

28 Septembrie 2017 - 

S-au împlinit 20 de ani de la moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident grav de mașină care a avut loc pe 31 august 1997. Legătura strânsă a prințesei Diana cu fiii ei, prinți William și Harry, era întotdeauna evidentă.

Legătura dintre Prinţesa Diana şi copiii ei a fost mereu una foarte puternică şi vizibilă, însă foarte puţini cunosc un detaliu legat de naşterea Prinţului Harry.

După venirea pe lume a primului său copil, William, Prinţul Charles îşi dorea foarte mult o fetiţă. Când a aflat că va naşte tot un băiat, Diana a ţinut acest lucru secret.

În septembrie 1984, Prinţesa Diana a născut al doilea băiat, pe Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după un travaliu chinuitor de nouă ore, fără anestezie.

În cartea „Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată”, Andrew Norton a scris ce i-a povestit Lady Di despre reacţia lui Charles când a auzit că are încă un băiat.

„Charles şi-a dorit mereu o fată. Primul lui comentariu când a auzit că va avea tot un băiat a fost: „Dumnezeule, e băiat!”. Iar următorul: „Şi are şi părul roşcat”.

Observaţia acestuia, spusă ca o glumă, n-a putut ascunde reacţia de surprindere şi de dezamăgire în faţa soţiei sale, care suferise mult pentru a aduce pe lume al doilea copil. A devastat-o pe Diana, conform aol.com.

 

 

Lasă un comentariu