Evenimentul zilei

Joi06212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Actualul scandal de la Hollywood, mai dihai decât cel cu Polanski. Angelina Jolie acuză de hărţuire sexuală un producător

Actualul scandal de la Hollywood, mai dihai decât cel cu Polanski. Angelina Jolie acuză de hărţuire sexuală un producător

11 Octombrie 2017 - 

Scandalul sexual de la Hollywood se adânceşte. Tot mai multe nume celebre îl acuză pe unul dintre cei mai mari producători de filme ai lumii de hărţuire sexuală. Printre cele care îl acuză se numără Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Rosanna Arquette.

Angelina Jolie spune că Harvey Weinstein i-a făcut avansuri pe care le-a refuzat, la sfârşitul anilor 90.

„Am avut o experienţă urâtă cu Harvey Weinstein în tinereţea mea. Ca urmare a acesteia am ales să nu mai lucrez cu el vreodată şi i-am avertizat şi pe alţii asupra acestui lucru. Un astfel de comportament la adresa femeilor din orice domeniu şi orice ţară este inacceptabil”, a declarat, pentru „The New York Times”, Angelina Jolie.

Nu este singurul nume mare de la Hollywood care a fost victima celebrului producător. Actriţa Gwyneth Paltrow îşi aminteşte că Harvey Weinstein a chemat-o în camera lui de hotel când juca în ecranizarea cu acelaşi nume după romanul „Emma” de Jane Austen. Acesta a pus mâinile pe ea şi i-a cerut să meargă cu el în dormitor pentru un masaj.

„Eram un copil. Semnasem. Am fost îngrozită. Credeam că o să mă concedieze”, povesteşte ea.

Paltrow spune că i-a refuzat avansurile şi i-a spus totul lui Brad Pitt care pe atunci îi era iubit. El l-ar fi înfruntat pe Harvey Weinstein căruia i-a cerut să nu se mai apropie niciodată de ea.

Prin experienţe similare au trecut şi vedete precum Mira Sorvino şi Rosanna Arquette, care se plâng că refuzul avansurilor a fost urmat de probleme în a găsi de lucru în cetatea filmului.

În sprijinul acestor mărturisiri, presa americană publică o înregistrare audio, din 2015, în care celebrul producător recunoaşte că a pipăit o actriţă.

Trei actriţe îl acuză pe Harvey Weinstein că le-a violat. Alte 13 - că le-a hărţuit sexual sau că le-a făcut avansuri. 

Harvey Weinstein ar fi reuşit să muşamalizeze astfel de dezvăluiri ani la rând, uneori cu complicitatea altor vedete. În 2004, Matt Damon și Russell Crowe și-ar fi folosit influența pentru a bloca dezvăluirile despre abuzurile sexuale ale cofondatorului Miramax, scrie digi24.ro. 

 

Lasă un comentariu