Evenimentul zilei

Lun12102018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Gest mărinimos făcut de Messi: a câștigat un proces și a donat întreaga sumă primită de la vinovați

Gest mărinimos făcut de Messi: a câștigat un proces și a donat întreaga sumă primită de la vinovați

03 Noiembrie 2017 - 

Lionel Messi a dat dovadă încă o dată de o mărinimie ieșită din comun. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a câștigat un proces, dar s-a ținut de promisiune și a donat toți banii căpătați de pe urma deciziei din justiție.

Joi, Curtea Supremă din Barcelona i-a dat câștig de cauză lui Messi într-un proces intentat ziarului iberic La Razon, din cauza unui articol publicat după ce Argentina a pierdut în fața Germaniei finala Cupei Mondiale din 2014. În afara criticilor considerate de instanță "inutile și impertinente", jurnalistul Alfonso Ussia a scris, atunci, că Messi ar fi purtat o perucă și că ar fi folosit substanța interzisă nandrolon pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Messi a avut câștig de cauză, la 17 luni de la începerea procesului, iar instanța i-a obligat pe Alfonso Ussia și pe editorul publicației, Francisco Marhuenda, la plata a 72.783,20 de euro către fotbalistul argentinian.

Decarul Barcelonei și-a respectat promisiunea făcută în urmă cu un an și a donat întreaga sumă pentru un scop caritabil: a dat banii organizației "Doctori Fără Frontiere", scrie digisport.ro.

Messi a mai făcut gesturi ieșite din comun. Cu vreun an și ceva în urmă, familia fotbalistului era deranjat de niște vecini gălăgioși și obraznici. Leo nu a chemat poliția, dar când l-a ajut cuțitul la os, a dat busna în curtea acestor vecini, i-a înmânat un cec cu o sumă impresionantă și i-a spus să-și cumpere casă în altă parte. 

 

 

Lasă un comentariu