Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Scandalul ia amploare în familia regală: Principesa Margareta va fi audiată de poliția elvețiană

Scandalul ia amploare în familia regală: Principesa Margareta va fi audiată de poliția elvețiană

12 Noiembrie 2017 - 

Principesa Margareta urmează să fie audiată de Poliţia din Elveţia, informează România TV. Asta după ce Alteţa Sa Regală a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae.

Poliţia elveţiană va audia mai multe persoane, potrivit avocatului fostului principe Nicolae. În primul rând, va fi audiată Principesa Margareta, deoarece ea este cea care a semnat plângerea penală împotriva lui Nicolae.

Audierile vor continua şi cu martori şi puţine persoane vătămate care se aflau în interiorul clădirii în momentul scandalului.

Nicolae este acuzat de Casa Regală de tentativă de violare de domiciliu după ce ar fi încercat să forțeze intrarea în reşedinţa Majestăţii Sale, scrie stiripesurse.ro.

Presa internațională a acordat spații largi scandalului din Elveţia în care a fost implicată familia regală a României. Mai multe publicaţii din Elveţia, ţară unde Regele Mihai s-a stabilit în exil, au scris despre incidentul provocat de nepotul fostului suveran. Dar subiectul a ajuns şi în paginile Washington Post, care a catalogat întreaga situaţia drept „nedemnă”.

„Un scandal nedemn afectează mândra familie regală română” - este titlul unui articol cuprinzător din Washington Post despre scandalul din Aubonne. Cotidianul american a scris că încercările prinţului dezmoştenit Nicolae să-şi vadă bunicul a făcut-o pe propria mamă să-l renege.

În acelaşi timp, este menţionat şi răspunsul lui Nicolae Medforth-Mills, care îşi acuză rudele că strică imaginea şi valorile Regelui Mihai.

Washington Post aminteşte că românii asociază Familia Regală cu eleganţa şi demnitatea care lipsesc politicienilor.

 

Lasă un comentariu