Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Chuck Norris renunţă la cariera de actor. Motivul este uimitor

Chuck Norris renunţă la cariera de actor. Motivul este uimitor

13 Noiembrie 2017 - 
Foto: news.ro Foto: news.ro

Actorul Chuck Norris, în vârstă de 77 de ani, renunţă la cariera sa pentru a se dedica soţiei sale, care ar fi fost otrăvită prin injectare înaintea unui RMN, potrivit Le Figaro.

El a cerut daune de 10 milioane de dolari mai multor companii farmaceutice pe care le face responsabile de otrăvirea soţiei sale. "De azi înainte îmi voi dedica toată viaţa îngrijirii soţiei mele. Am renunţat la cariera mea de actor", a anunţat actorul la CBS News. 

Gena O'Kelley, soţia sa de 20 de ani, este bolnavă. "Este ca şi cum tot corpul meu ar fi luat foc, ar trece prin acid. Am simţit întâi asura izolat, apoi s-a extins", a povestit ea. "Am rămas în pat timp de cinci luni cu intravenoase, cu o asistentă medicală alături 24 de ore din 24. Chuck dormea alături de mine pe canapea, nu a plecat nicio clipă. M-am rugat să supravieţuiesc şi să pot să-mi cresc copiii. Am suferit serioase probleme la creier: nu mai puteam să gândesc, nu reuşeam să mai articulez cuvinte, memoria mă lăsa, aveam muşchii slăbiţi", scrie news.ro.

Motivul ar fi fost o otrăvire cu gadoliniu, o substanţă chimică prezentă în aliaje precum oţelul. Produsul i-a fost administrat lui Genei O'Kelley înaintea unui RMN în 2013. Într-o concentraţie mare, gadoliniu poate să creeze afecţiuni mari la nivelul creierului şi corpului. 

Cuplul a cerut daune de 10 milioane de doalri laboratorului care comercializează produsul. Chuck Norris a cheltuit deja 2 milioane de dolari în patru ani pentru ca soţia sa să urmeze un tratament în China. 

Chuck Norris a jucat în numeroase filme de acţiune, cel mai cunoscut rol al său fiind în serialul "Walker, poliţist texan/ Walker, Texas Ranger" (1993-2001). 

Lasă un comentariu