Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Maria Șarapova ar putea ajunge la închisoare, pentru lucruri care nu au nimic în comun nici cu sportul, nici cu dopajul

Maria Șarapova ar putea ajunge la închisoare, pentru lucruri care nu au nimic în comun nici cu sportul, nici cu dopajul

22 Noiembrie 2017 - 

Maria Șarapova ar putea stă până la șapte ani după gratii în India, după cum arată ultimele stiri. Tenismena se află în mijlocul unui scandal pentru implicarea într-o schemă imobiliară în India, care s-a dovedit a fi o curată înșelătorie.

Acuzațiile aduse rusoaicei ar putea-o pune în închisoare pe aceasta până la șapte ani, conform Secțiunii 420 din Codul penal Indian. Șarapova și-a pus numele pe un proiect imobiliar de lux, care era programat să fie gata în 2016, însă acesta nu a început niciodată. Mai mult decât atât, aceasta l-a și promovat masiv. Ca atare, oamenii au investit puternic și și-au cumpărat case, însă acum se plâng că au fost victimele unei escrocherii.

Un cumpărător a făcut o plângere cum că ar fi fost ademenit să investească în acest proiect rezidențial care se numește „Ballet by Sharapova”.

Bineînțeles, și dezvoltatorii cu care aceasta s-a asociat sunt acuzați în același dosar.

Cu toate astea, acest lucru nu pare să o deranjeze pe Șarapova. Ea nu a dat declarații și nu a făcut niciun fel de aluzie aferentă pe conturile ei de socializare, scrie elle.ro.

 

Lasă un comentariu