Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Tare în sport, tare și în afaceri: Simona Halep, un patron model. Cu toate astea, nu s-a putut caza la propriul hotel

Tare în sport, tare și în afaceri: Simona Halep, un patron model. Cu toate astea, nu s-a putut caza la propriul hotel

30 Noiembrie 2017 - 

Simona Halep a câștigat doar din premiile obținute la turneele de tenis peste 20 de milioane de euro și a decis să investească, printre altele, în imobiliare. Cea mai importantă achiziție a jucătoarei românce până în prezent este un hotel în Poiana Brașov.

Conform ultimelor informații, ultima achiziție a Simonei Halep are 15 angajați, iar media câștigurilor lunare depășește 2.200 de lei, scrie Libertatea. Liderul WTA e un patron model, povestesc angajații. Ultima dată când a fost în vizită, Halep nu s-a putut caza la propriul hotel.

„Săptămâna trecută, Simona ne-a anunțat că vine în Poiană. Între timp, noi aveam făcute rezervările pentru cazare. Cum nu puteam să-i dăm afară pe clienți, Simona nu s-a putut caza la propriul hotel. Așa că a mers să stea la cel de vis-a-vis, Alpin”, au relatat, pentru sursa citată mai sus, angajații hotelului.

Hotelul are 24 de camere şi apartamente, iar preţurile de cazare ajung şi la 100 de euro pentru o noapte. Turiştii primesc în schimb o vedere către Masivul Postăvaru şi munţii Piatra Craiului. Conform sursei precizate mai sus, Ion Țiriac ar fi vizitat și el de curând hotelul pentru a se convinge că sportiva pe care o protejează a făcut o investiție rentabilă.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a achiziționat în ultimii ani mai multe proprietăți în Constanța, orașul său natal, dar și în împrejurimi, iar de curând a finalizat construcția unei vile superbe, evaluată la peste jumătate de milion de euro, scrie digisport.ro.

 

 

Lasă un comentariu