Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden George Clooney, generozitate ieșită din comun: Vezi ce cadouri le-a făcut celor mai apropiați prieteni

George Clooney, generozitate ieșită din comun: Vezi ce cadouri le-a făcut celor mai apropiați prieteni

21 Decembrie 2017 - 

George Clooney (56 de ani) s-a dovedit a fi extrem de generos, fiindcă a oferit celor mai apropiați 14 prieteni ai săi un cadou neașteptat în semn de mulțumire pentru că au fost alături de el la începuturile carierei. Îndrăgitul actor a oferit câte 13 milioane de dolari fiecăruia. 

Anunțul a fost făcut de unul dintre cei mai apropiați prieteni ai actorului, Randle Gerber, un cunoscut om de afaceri și soțul modelului Cindy Crawford. Acesta a povestit că George a chemat la cină 14 prieteni și le-a oferit câte o valiză de bani. 

Actorul a vrut să-și arate profunda recunoștință pentru cei care i-au fost alături, l-au sprijinit și încurajat să meargă înainte, indiferent de obstacole, potrivit BBC. 

„Există un grup de prieteni pe care îl numim „băieţii”. George ne-a sunat într-o zi şi ne-a spus: „Hei, marcaţi 27 septembrie 2013 în calendarul vostru. Toată lumea va veni la mine pentru cină”. Când am ajuns, George a ţinut un discurs: „Vreau să ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât de mult contaţi în viaţa mea. Am venit în Los Angeles, am dormit pe canapeaua voastră. Sunt foarte norocos să vă am în viaţa mea şi vreau să ştiţi că n-aş fi ajuns unde sunt astăzi fără voi toţi. Aşadar, e foarte important pentru mine ca, în timp ce încă suntem toţi împreună, să vă răsplătesc într-un fel. Vreau să vă deschideţi valizele”, a povestit Randle. 

„A continuat apoi spunând: „Ştiu că am trecut cu toţii prin vremuri grele, unii dintre voi continuă să treacă prin asta. Nu trebuie să vă faceţi griji de acum înainte pentru cum vă veţi creşte copiii, cum le veţi plăti şcoala sau pentru faptul că trebuie să vă plătiţi ipoteca”, a mai adăugat acesta. 

Randle a mai spus că inițial a refuzat să primească banii, însă George l-a luat deoparte și i-a spus că dacă nu îi ia, nimeni nu îi va mai lua, scrie antena3.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu