Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Cum arată Antonia complet nemachiată

Cum arată Antonia complet nemachiată

22 Decembrie 2017 - 

Antonia îşi surprinde fanii de fiecare dată când apare în public ba cu ţinute, ba cu machiaje. De data aceasta a apărut complet nemachiată, de dimineaţă! Iată fotografia! 

 

Antonia este una dintre artistele îndrăgite din România. Talentul său dar şi faptul că este mereu în tendinţe atrage atenţia asupra sa. A uimit ultima dată cu piercing-urile în zona bustului, iar acum a comis-o din nou. A apărut fără pic de machiaj.

Aşa arată Antonia complet nemachiată

Are 28 de ani, dar nu i-au da mai mult de 18 ani după ce a apărut complet nemachiată, chiar la prima oră a dimineţii. Asta a reuşit Antonia să facă şi să îi dea pe fanii săi pe spate. Artista a încărcat astăzi, 22 decembrie, o imagine pe contul său de Instagram. Vedeta şi-a făcut un selfie de aproape încât se poate observa că nu poartă fond de ten sau alte produse de make-up. Chipul său nu are nicio imperfecţiune, riduri sau alte semne ale vârstei. Arată impecabil! Cei care o urmăresc au reacţionat şi în câteva minute i-au oferit peste 15.000 de like-uri.

Antonia, mama a trei copii

Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Sursa : Viva.ro

 

Lasă un comentariu