Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Cine este suspectat în moartea actriței Natalie Wood

Cine este suspectat în moartea actriței Natalie Wood

02 Februarie 2018 - 

La aproape 40 de ani de la moartea în circumstanţe misterioase a actriţei americane Natalie Wood, poliţia l-a numit pe soţul de atunci al vedetei, Robert Wagner, ''persoană de interes'' în acest caz, potrivit relatărilor de joi ale postului de televiziune american CBS.

Ceea ce vreau să spun este că ştim acum că [Wagner] a fost ultima persoană care a fost cu Natalie înainte ca aceasta să dispară'', a spus şeriful comitatului Los Angeles, locotenentul John Corina, pentru emisiunea ''48 Hours''.

Actorul Robert Wagner, în vârstă de 87 de ani, a refuzat să vorbească cu anchetatorii, precizează CBS.

Actriţa, care a câştigat un Glob de Aur pentru pelicula ''Rebel Without a Cause'' (1955), s-a înecat în 1981, la 43 de ani, pe când naviga în largul insulei californiene Santa Catalina, însoţită de Wagner, actorul Christopher Walken şi căpitanul iahtului.

A fost găsită plutind pe suprafaţa apei, îmbrăcată într-o jachetă şi cămaşă de noapte. Moartea a fost considerată accidentală.

Poliţia a început o nouă anchetă în toamna anului 2011, dar Wagner nu a fost considerat suspect, au spus atunci autorităţile.

Într-un nou raport de autopsie publicat în 2013, cauza morţii actriţei a fost schimbată în ''moarte prin înec şi alţi factori necunoscuţi''.

Martorii care călătoreau într-o ambarcaţiune apropiată au auzit o ceartă între soţi în noaptea respectivă, a declarat poliţia pentru CBS.

Potrivit căpitanului iahtului, Wagner şi Wood s-au certat violent în acea seară.

Actriţa avea câteva vânătăi neobişnuite pe braţ, încheietură şi gât, care se pare că au apărut înainte să ajungă în apele Oceanului Pacific şi să se înece, se precizează în cel mai recent raport de autopsie.

Wood părea să fie ''victima unei agresiuni'', a spus anchetatorul Ralph Hernandez pentru CBS.

Lasă un comentariu