Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Actrița Heather Locklear, arestată pentru violenţă domestică. Vedeți cine e victima, dar să nu muriți… de râs

Actrița Heather Locklear, arestată pentru violenţă domestică. Vedeți cine e victima, dar să nu muriți… de râs

27 Februarie 2018 - 

Actriţa americană Heather Locklear, una dintre vedetele serialului de televiziune "Melrose Place", a fost arestată în urma unor acuzaţii de violenţă domestică, dar şi din cauza unei agresiuni comise asupra unui poliţist, au anunţat luni autorităţile din California, citate de Press Association și Agerpres.

Biroul Şerifului din comitatul Ventura a precizat că artista în vârstă de 56 de ani a fost arestată în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit căpitanului Garo Kuredjian, citat de postul de radio KNX din Los Angeles, victima prezumtivă a violenţelor comise de Heather Locklear este iubitul artistei, care locuieşte împreună cu aceasta. Actriţa a fost arestată şi pentru faptul că a agresat fizic un ofiţer de poliţie.

Vedeta americană a fost între timp eliberată pe cauţiune şi va trebui să se prezinte la o audiere la tribunal, programată pentru data de 13 martie, scrie digi24.ro. 

 

 

Lasă un comentariu