Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden VIDEO// Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle: Peste 2.600 de persoane invitate în parcul Castelului Windsor

VIDEO// Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle: Peste 2.600 de persoane invitate în parcul Castelului Windsor

02 Martie 2018 - 

Peste 2.600 de persoane vor fi invitate în parcul Castelului Windsor pentru a asista la ceremonia sosirii şi plecării prinţului Harry şi a logodnicei sale, Meghan Markle, în ziua nunţii, programate pentru 19 mai, a anunţat vineri Palatul Kensington.

Media

„Prinţul Harry şi domnişoara Meghan Markle au invitat 2.640 de persoane în parcul Castelului Windson pentru a asista la sosirea lor” şi a „invitaţilor acestora”, iar apoi, după ceremonie, „pentru a asista la procesiunea în caleaşcă cu punctul de plecare din Castelul Windson”, a precizat palatul, relatează Agerpres.

Printre invitaţi se numără 1.200 de persoane din „public”, de vârste şi din medii diferite, din toate colţurile ţării.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au spus că doresc ca „publicul să fie implicat în ceremonie”. „Căsătoria, ca toate ceremoniile de acest fel, va fi un moment de distracţie şi bucurie care va scoate în evidenţă personalităţile şi valorile în care cred mireasa şi mirele”.

În afara celor 1.200 de membri din public, la ceremonie vor mai participa 200 de persoane din organizaţii şi asociaţii caritabile, 100 de copii de la şcoli din vecinătate, 610 de persoane din comunitatea locală din Windsor, 530 de membri ai familei regale.

 

Lasă un comentariu